Päivä vasta hieman alussaan
ja syksyn ensimmäinen sadepäivä
on päivä jo täysin lopussa
Ajatukset jotka vievät uusiin harhoihin
ja niiden vaaroista löydän uusia polkuja
joissa aikani mielellään vietän
Syksyn ensimmäisenä sadepäivänä
minä ja illuusioni kohtaamme jälleen,
ja hän ottaa minut kiinni pudotessani
Kun en enää väsyneillä jaloilla jaksa juosta
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi