Olla nuori ja ihastunut
sydänsilmäisenä hullaantunut
lähetellä viestejä yömyöhään
aamulla hypätä syliin
koulun portilla
(silmät sikkurassa
hymykuopat poskilla)
ihmetellä, miten ihana toinen voi olla
olla niin epävarma kaikesta
ja samalla varmempi kuin ikinä
vuosien kuluttua
sama varmuus, sama lämpö
sama kainalo
ja perhosten leikki
vaan sydänemojien ja
varastettujen suukkojen
sijasta
oma koti
aamukahvi yhdessä
ja sylikkäin joka yö
jaetut ajatukset
yhteiset unelmat
kevyet ja raskaat vuodet
tuli vastaan mitä tahansa
aina yhteisellä puolella
eikä enää vain kutkuttava ihastus
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut