Kun koko elämäni
sen merkityksellisyys
ei ole kuvanauhaa
vaan ääniä
ja kirjoitettuja sanoja
puita, joiden lehdet
muuttuvat varjokuviksi
pimenevää taivasta vasten
ja viltti, jonka lämpöä
en vielä näinä iltoina tarvitse
koska naurusi ajaa saman asian
oma odotukseni
on sinun odotuksesi
ja kaipuumme on yhtä
kuin on myös se hetki
joka on jo melkein täällä
ja jonka takia
tahdon vielä nähdä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
lempeä, odottava, harmoninen
- niin muodoltaan kuin sisällöltään
lukija kiittää!
Sivut