Olen asunut täällä
jo kauan,
koko elämäni
eikä vieläkään
kotini ole löytänyt
tänne
Nämä seinät eivät
toivota minua tervetulleeksi,
vaikka sen ne tekevät kaikille muille
Eikä täällä kaiu
ne vahvuudellaan loistavat tunteet,
joita minun kotini olisi kukkuroillaan
Olen matkannut
tunnelmasta toiseen
ihmisistä paikkoihin
yhä epäröin
miltä sen kuuluisi tuntua
Pelkään, etten osaa
tutustua kotiini,
jos sen joskus tapaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ajankohtainen aihe itselle, hyvin kirjoitettua tekstiä ja riittävästi tilaa. Hienoa! Pidän.
Kaunis runo, voisin jopa sanoa että koskettava. Tämä tunne on minulle hyvin tuttu, kaipaan aina vähän sinne sun tänne. Upeaa kerrontaa.
ihana runo kadoksissa olemisesta. liiankin tuttu tunne. tulee mieleen chisun mun koti ei oo täällä biisi.
Olen matkannut
tunnelmasta toiseen
ihmisistä paikkoihin
oli jotenkin kivasti sanottu
Sivut