Nyt on
huonoin hetki huomata
tarvitsen sinua joka taitteessa
loivimmissakin mutkissa
jopa aivan suoralla tiellä
haluan kertoa sinulle
jokaisesta kuvasta, sanasta
epäilystä ja ilosta
kuulla, että olet kunnossa
olet paras ystäväni
ja ainoa, joka
joten ilman sinua
olen vähemmän olemassa
todellinen puoleni
odottamassa sinua
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut