Näinä aikoina kukaan ei tiedä
ei huomisesta, eikä siitä
kuinka kauan enää olemme
on niin paljon mahdollisuuksia
paljon erilaisia reittejä, joita kulkea
mutta me emme ole niitä valitsemassa
eikä monikaan juna vie pelastukseen
me voimme olla vain kyydissä
toivoa parasta, edes hyvää
ja yrittää uskoa heihin, jotka
mitään millekään voivat
vaikka se käykin vain vaikeammaksi
ja siksi, tulevaisuus on asia
jota en haluaisi ajatella
mutta jonka toivon olevan olemassa
koska haluan saada olla vierelläsi kauemmin
odottaa tuhansia puheluja ja iltoja
nauraa kanssasi, valvoa liian myöhään
halata sinua edes kerran vuodessa
tulevien vuosikymmenten ajan
kunnes meidän kuuluu lähteä
ja vielä silloinkin minä olen sinun
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut