On jouluyö ja se hiljaisuus
se, josta paljon puhutaan
jota pidetään niin kauniina
josta kai minunkin kuuluisi nauttia
mutta minut tämä äänettömyys
on kuristaa hengiltä
minun sisälläni kumisee pelkkä yksinäisyys
sinun sanojesi puuttuminen on minulle liikaa
ja tottakai, juuri nyt
minun sanojeni varasto olisi ehtymätön
miksi tällä nimenomaisella hetkellä
minä olen kukkuroillani
haikeutta ja ikävää
kyynelvirtoja, jotka
haluaisin näyttää vain sinulle
mutta enhän minä voi
en koskaan, en ikinä
voisi tehdä sitä sinulle
tai vaatia sitä sinulta
kun sinä kaiken muun ajan
olet kaikkea sitä, mitä tarvitsen
mitä en ole ikinä osannut edes pyytää
minä selviän kyllä näistä päivistä
nämä kyyneleet itken yksin
seuraavat taas sinun kanssasi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvää joulua sinulle 🌲
Sivut