Kuinka päädyin taas tähän
(kaiken aikuisuuteni keskeltä)
kun todellisuus hämärtyy
reunoiltaan sumeaksi
kaikki on vain
rajatonta massaa
paitsi sinä
keskellä
kirkkaana ja selväpiirteisenä
säteilevänä
ja vihdoin elän
niin vahvasti
horroskauteni jälkeen
etten enää muista
kuinka hengittää
ja pysytellä elossa
ilman, että
se tekee kipeää
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Wou! Ihan loistava runo,kuvailee niin kauniisti voimakkaita tunteitasi! Ihana!
Sivut