metsä kiemurtelee tuskissaan,
puistattaa lehtiään, vihmoo varrellaan
huomatkaa, herätkää!
kerätkää ja säilökää
arvostakaa kaikkea tätä, mitä minä
teille koko pitkän kevään ja
kesän olen kasvattanut,
tarjottimella tarjoillut!
niin paljon jää
etsimättä
löytämättä
viitsimättä
***
entä mitä minä teen kaikella tällä
rakkaudella
vastaanottajaansa vailla
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
toivottavasti löydät vastaanottajan.
Hyvä runo
Sen lupaan.
Kiteytit olennaisen.
Upea!
Sivut