Lumen valkea vaippa
peittää nukkuvan maan.
Ja pimeys syleilee lastaan
hiljaisuuden tuutulaulussa.
Varoen,
kuin anteeksipyytäen.
peittää nukkuvan maan.
Ja pimeys syleilee lastaan
hiljaisuuden tuutulaulussa.
Varoen,
kuin anteeksipyytäen.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niihä se kesä huiloo lumpeitteen alla.