Ja niin
saan vapaasti laulaa.
Ei tarvitse miettiä hyväksyntää
oikeellisuutta tahi melodiaa..
Tämä laulaja kyntää omia polkujaan.
Eikä kukaan valita
hymyjä vain saan.
Kun tyttärelleni laulan.
saan vapaasti laulaa.
Ei tarvitse miettiä hyväksyntää
oikeellisuutta tahi melodiaa..
Tämä laulaja kyntää omia polkujaan.
Eikä kukaan valita
hymyjä vain saan.
Kun tyttärelleni laulan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
- ei mätiä tomaatteja, ei kananmunia -
vain lapsesi hymy! loistavasti tuot
lapsen ja vanhemman yhteisyyden
runollasi esiin!
Runossasi on ihanaa lämpöä !