Levottomien siipien havina on vaiennut
ja taivas on niin täynnä hiljaisuutta,
että se sataa alas suurina hiutaleina
joiden välissä tanssii kylmä.
ja taivas on niin täynnä hiljaisuutta,
että se sataa alas suurina hiutaleina
joiden välissä tanssii kylmä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit