Vain hetken viivähtää
polvillaan,
kuin armoa anoen.
Kunnes päänsä nostaa,
nousee
vapiseville jaloilleen.
Tippaakaan periksi antamatta.
polvillaan,
kuin armoa anoen.
Kunnes päänsä nostaa,
nousee
vapiseville jaloilleen.
Tippaakaan periksi antamatta.
Selite:
Joskus tuntuu vaikealta, mutta niin kauan kuin on elämää ei voi lakata yrittämästä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit