Katon alla
suolaista sadetta.
Kaipuu
pitää kädestä kiinni.
Paperilla tuhriintuneita sanoja,
sekä sydän nimesi ympärillä.
suolaista sadetta.
Kaipuu
pitää kädestä kiinni.
Paperilla tuhriintuneita sanoja,
sekä sydän nimesi ympärillä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaepuu on semmone puu jonka juuret on syvälä sielussa, eikä ne millonkaa kuole.