ei ole valoa ilman pimeyttä
eikä varjoa ilman valoa
mutta entä jos
varjo haipuu näkymättömiin
hiljaa hiipuvassa valossa
eikä valo pääse karkuun
mustasta aukosta
onko silloin edes
olemassa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Suurkiitokset kaikille, jotka äänestivät minut lokakuun 2024 runoilijaksi ❤️
ei ole valoa ilman pimeyttä
eikä varjoa ilman valoa
Kommentit
ja
hyvä runo tämä
tykkäsin runon haasteesta
tuon ajatuksen sai minulta
Sivut