tiedän
että jos
sinä lähdet
minulle jää
vain se
upottava
yksinäisyys
ja juuri se
on se syy
miksi minua
niin pelottaa
että joskus
kun lähdet
et enää
palaa kotiin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Suurkiitokset kaikille, jotka äänestivät minut lokakuun 2024 runoilijaksi ❤️