jos päästän susta irti lennätkö vakaammin oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 2.6.2024 21:05 miesvaalea Ei helppo tämä Runosi kestänkö kaipauksen en halua luovuttaa vaan vahvistua, mutta olen heikko. jos vahvistun pelkään että menetän herkkyyden. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.6.2024 20:53 trrrauma kiitos jälleen kerran runollisesta kommentistasi! 😊 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 seuraava › viimeinen »
Kommentit
kestänkö kaipauksen
en halua luovuttaa vaan vahvistua, mutta olen heikko.
jos vahvistun pelkään että menetän herkkyyden.
Sivut