tänään taivas aukeni
avasi ihan kaikki
haavansa ja arpensa
ja vuoti kuiviin
niin kuin minäkin
avasi ihan kaikki
haavansa ja arpensa
ja vuoti kuiviin
niin kuin minäkin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Suurkiitokset kaikille, jotka äänestivät minut lokakuun 2024 runoilijaksi ❤️
Kommentit
puhutteleva runo!
Sivut