ennen oli toisin
ennen oli vielä valo
ennen valo pilkahteli
sysipimeydessä
ennen minä kuljin
pää pystyssä
ennen oli hupsu tyttö
joka uskoi huomisiin
ja luotti vielä ihmisiin
nyt on enää vain tämä
karmiva pilkkopimeä
nyt valo ei eksy enää
juurikaan luokseni
nyt on olemassa enää tämä
kipeään viiltävä menneisyyteni
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
se on lahja joka on
usein yksiomaista antaumusta antamaan pystyvillä ihmisillä
runon tunne on tietysti ikävä
mutta voi taivasta kun tuo jossakin vaiheessa tulee täyteen ja kääntyy
vielä näillä lahjoilla mitä kirjoittamisesi osoittaa
Sivut