olen jo väsynyt esittämään
väsynyt tietäni auraamaan
olen jo väsynyt olemaan vahva
väsynyt rooliani jatkamaan
olen väsynyt olemaan joku muu
väsynyt kaikille valehtelemaan
olen väsynyt näihin feikkihymyihin
väsynyt niiden taakse piiloutumaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vahvinkin oksa taipuu kun tarpeeksi taivutetaan
niin ja ensikerralla taas helpommin.
herätät pistäviä muistoja
kunpa olisi tarkkanäköinen aina ja näkisi hymyn taakse
Sivut