paljaat jalat kosteaa
ja kylmää kaidetta vasten
kevättuulessa huojuen
sisälläni palellen
nojaan hieman eteen
yksinäisenä miettien
loppuun vaadittaisiin
vain yksi pieni askel
ja kylmää kaidetta vasten
kevättuulessa huojuen
sisälläni palellen
nojaan hieman eteen
yksinäisenä miettien
loppuun vaadittaisiin
vain yksi pieni askel
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
lahjakuuden herkkä lasipalatsi olet
pelottavan syvällinen
hei ei Runossasi tarvitse tuon tytön hypätä se pystyy kokemaan
tuon hypyn tunteen muutenkin ja vielä vahvemmin kuin oikeasti.
Ei tyttö hyppääkään, vaikka tuollaisia ikäviä itsetuhoisia ajatuksia hänen masentuneessa päässään pyöriikin.
Kuin lauluna...myrskyn jälkeen on aina pouta sää - ihmsellekin - Sinulle....kohden Juhannusta !
Runosi on herättävä, hätähuutomainen flirtti viikatemiehelle.
Sivut