ystäviä
jotka puhuivat
kuin rakastavaiset
vai kaksi ihmistä
jotka rakasti toisiaan
mutta eivät uskaltaneet
myöntää sitä toisilleen
ja leikkivät sen vuoksi
vain ystäviä
en tiedä sitä vielä
tänäkään päivänä
Selite:
Menneisyyden kaikuja.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut