juuri tänään
mietin
etten osaa olla
onnellinen
juuri tänään
kuitenkin
valo voitti
pimeyden
juuri tänään
huomasin
että
aurinko nousee
huomennakin
juuri tänään
tajusin
etten ole
niin yksin
kuin luulin
kiitos
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut