Taikayöntunnelma

Runoilija sany

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2005
Viimeksi paikalla: 2.5.2023 7:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
 
Taivas sataa vettä 
Luontoäiti antaa 
lapsillensa ihanaa juomaa 
Maassa kasvaa marjoja 
ja puissa omenoita, 
mehiläiset osaa tehdä hunajaa 
Täällä me seisotaan 
mantereella graalimaan 
ja nostetaan 
Luontoäidin malja 
 
Taikayön tunnelmaa 
ja uuden lasin aika 
Esineiksi vangitaan 
lasin elon taika 
Pienen universumin 
laajeneva henkäys 
Yks avaruuden kimeira
sai Saturnuksen renkaat 
Puhalletaan lasista 
Äitimaan malja 
ja uusi aurinkokunta
 
Toteemikilpailun kaunotar
intiaaninainen
Neiti Peikonlehti sai
kunniamaininnan
Peikko takoi luolassaan
lehtiä rautaisen puun
Lehdet tuulessa kumartaa
tyttöä tanssimaan
 
Yksikään käsi ei voi piirtää
savua niin kuin se on
Yksikään käsi ei voi piirtää
lasia niin kuin se on
Yksinään käsi voiko piirtää
paremmaksi elämää
 
Taikayön tunnelmaa 
ja uuden lasin aika
Esineiksi vangitaan 
lasin elon taika 
Pienen universumin 
laajeneva henkäys 
Yks avaruuden kimeira
sai Saturnuksen renkaat 
Puhalletaan lasista 
Äitimaan malja 
ja uusi aurinkokunta 
 
Puhalletaan lasista 
Äitimaan malja 
niin huusi aurinkokunta 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lasinpuhallus on oikeasti upea ja vaativa taitolaji. 
 

Käyttäjän kaikki runot