Carpediem

Runoilija sany

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2005
Viimeksi paikalla: 2.5.2023 7:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
 
Elä niin 
kuin viimeistä päivää
Tartu hetkeen
Kauniilla kirjaimilla
käsivarsiin nuorten neitosten 
on kaiverrettu carpediem
Viimein ymmärsivät sen
nuo kaksi yksinäistä
kuolemaan tuomittua, 
syöpäosaston odotushuoneessa
he rakastuivat
Viimein ymmärsivät sen
että jokainen ainokainen 
hetki voi olla viimeinen 
Että jokainen 
ainokainen 
hetki 
voi olla se 
maailman tärkein 
Ja se vitun carpe diem
tatuoituna takapuolessa 
Kauniilla kirjaimilla 
Carpe diem
Heille se oli rakkauden suudelmia 
vielä kuolinvuoteella
juuri ennen 
yksinäistä pitkää matkaa 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävää, viime hetken rakastuminen lohduttaa.
 

Käyttäjän kaikki runot