Auringonkuningattarentalo

Runoilija sany

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2005
Viimeksi paikalla: 2.5.2023 7:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Radiossa sanoivat kellonajan väärin
se on aamuneljä eikä kuusi
Huutoasi unohtaa en saata 
kun astuit ovestani sisään, sanoit
se on auringonkuningattarentalo
Minun nimeni on Rakkaus
vaikkei sitä ehkä uskoisi kovin moni
Myönnän olen ollut yksinäinen täällä
Päivänsäde paista päälle äidin
syntymäpäivän
Eikä tietenkään kukaan voi ymmärtää
minua
Yhtäkkiä aloin itkemään
Rukoilemme Aurinkoa
Älä tule lähemmäs
ainakaan älä suutele meitä
Lepää peikkolasten harteilla 
Telluksen paino, ja aikuiset
jatkavat kulutusjuhliaan
Pesevät aivojansa myrkkysaippualla
Leikkivät lentämistä
Kaatavat metsän 
vaikka se on kotimme 
Mitä helvettiä teemme
Yhtäkkiä aloin itkemään 
Rukoilemme Aurinkoa
Älä tule lähemmäs 
ainakaan älä suutele meitä
Itse peittelen itseni ja öljyä palaa 
silti talo on kylmä ja mä
palelen täällä ja kaipailen halausta 
Kukahan kumma rakastaisi minua 
taas
Elämää
mennyttä pysähdyin muistamaan 
Olimme kai liiankin lujaa taiteilijoita 
Sitä tarinaa suurta 
emme pystyneet hoitamaan 
Vuosien jälkeen nään kuvasi 
siinä hän, aikuinen peikkonainen
Kanssasi niin kauniina, näyttää
ihan pohjoisten metsien Yoko Onolta
Pukee sinun kainaloasi 
ja kyyneleeni minua
 
Kuutamoa katsomaan 
on minun jäätävä tänään
kun jäätyivät jalat kiinni katuun 
Vihdoin katsoit minuun 
käskit syventyä satuun 
Huutoasi unohtaa en saata
kun astuit ovestani sisään, sanoit
se on auringonkuningattarentalo 
Minun nimeni on Rakkaus 
vaikkei sitä ehkä uskoisi kovin moni 
Myönnän olen ollut yksinäinen täällä
Päivänsäde paista päälle äidin
syntymäpäivän
Eikä tietenkään kukaan voi ymmärtää
minua
Yhtäkkiä aloin itkemään
Rukoilemme Aurinkoa
Älä tule lähemmäs
ainakaan älä suutele meitä
Itse peittelen itseni ja öljyä palaa 
silti talo on kylmä ja mä
palelen täällä ja kaipailen halausta 
Kukahan kumma rakastaisi minua 
taas 
Sinä olet ukkosen jumala 
ja Venuksen kuningas 
Eli minun naapurini 
Vaikka asut valovuosien päässä 
ei kai sen Auringolle
pitäis olla ongelma
Huutoasi unohtaa en saata
kun astuit ovestani sisään, sanoit 
se on auringonkuningattarentalo 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihana nimi tuo "auringonkuningattarentalo".
 

Käyttäjän kaikki runot