Kadonneet

Runoilija sany

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2005
Viimeksi paikalla: 2.5.2023 7:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
 
Ai täällä ootte te kadonneet lapset
ja vasta syntyneet
Te kuljitte kultaista tietä
Miksei aikuiset löytäneet teitä
Täällä ootte te kultaiset lapset
ja kristalleiksi syntyneet
Ei aikuiset löytäneet teitä
koska olivat kadonneet
 
Minne himmenee lapsosten loiste 
aikuisten maailmasta 
Verhoutuu hämärän huntuun 
kuin pilven taa kuu piiloutuu 
Vielä muistatko elämän juoksun 
ennen kuin alkoi tää yö
Taas tunnetko maailman tuoksun
kun tuuli iholle lyö
Vihdoin väistyvät pilvet ja kuu
saa kristallin hehkumaan 
Säihkyvät lasiset lapset 
pinnalla maailman 
 
Ai täällä ootte te kadonneet lapset
ja vasta syntyneet
Te kuljitte kultaista tietä
Miksei aikuiset löytäneet teitä
Täällä ootte te kultaiset lapset
ja kristalleiksi syntyneet
Ei aikuiset löytäneet teitä
koska olivat kadonneet 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, lapsen mieli pitää säilyttää läpi elämän.
 

Käyttäjän kaikki runot