Kriisibiisi

Runoilija sany

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2005
Viimeksi paikalla: 2.5.2023 7:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joo, voithan sä jäädä himaan
potee vaikka aatekriisii
Tai sit voit mennä jonnekin
Joo, tiiän ei oo aina iisii
ottaa niskasta kiinni 
ittee ja lähtee vaikka laittamaan
jalalla koreasti eli joraamaan 
Joo, tiiän ei oo aina iisii
noin vaan muka mennä jonnekin
Voihan olla vaikka vaatekriisi 
Mut hei, kun meet
pue ylle ainakin hymy, joka 
pistää rievut istumahan
(istu maahan) 
helemat panee asettumahan
(asetu maahan) 
Voihan olla vaikka mikä kriisi 
mut kantsis silti mennä jonnekin 
Vaikka kaupunkiin vähän laittamaan 
jalalla koreasti eli joraamaan
Joo, joo joo
Eilen Mariskan keikalla 
Sarin kanssa jorattiin ja
Matti oli varsinainen kismailija 
ku suuteli meitä molempia 
Minun kanssa baaritiskillä ja
Sarin kanssa tanssilattialla 
Joo voihan olla vaikka mikä kriisi
Itse täytin kakskytkahdeksan ja
viime vuonna olikin pilvinen sää 
koko talvi oli jotenkin tummempi ja mää
itkin paljon kristallikyynelii
kristallikyynelii
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sinulla on hyvä tyyli kirjoittaa, voin hyvin kuvitella tämän laulettuna.
Paljon onnea Sinulle nyt ja aina. 
 

Käyttäjän kaikki runot