Sadetanssija

Runoilija sany

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2005
Viimeksi paikalla: 2.5.2023 7:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kukat kuihtuu 
ja kivetkin janoissaan
huutaa nimeäin
Olen sadetanssija
Tanssin yksin 
läpi tän usvaisen Maan
Saan sateen 
päällemme puhkeamaan 
 
Oi katso silmiini 
viimeinen taas 
on tanssini 
Kuuletko ropinaa 
Jatkan matkaa 
etkö sä nää 
Olenhan tanssija 
pitkä on matkani pää 
 
Hei katso perääni 
vuorien taa
Sinne käyn 
missä kuivaa on maa 
Yksin tanssin ja tanssin 
mut jaksanko enää
Pakko jaksaa 
on mun elämä tää 
 
Kukat kuihtuu... 
 
Oi katso silmiini 
viimeinen taas 
on tanssini 
Kuuletko ropinaa 
 
Oi katso taaksesi 
Ehkä aurinko 
on piirtänyt jälkeeni 
sateenkaaren jo 
Oi katso taivaalle
Ehkä aurinko 
on piirtänyt taivaalle 
sateenkaaren jo
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kohta on kesän ja sateen, sekä sateenkaarien aika. 
 

Käyttäjän kaikki runot