Vivahteikas

Runoilija sany

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2005
Viimeksi paikalla: 2.5.2023 7:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
 
Ehkä piirrän vielä
sen kelluvan saaren tai
laitettujen leidien aamorinkaaren
Tai mun oman Maan
Mä oon Prinsessa vivahteikas
 
Mä jalkoihin maalasin
köynnökset maan
kukat kirjavat mua pukivat
Pienenranskattarenturkoosia
kämmenissäin
käin minä seremoniaan
Kun kädet siinä sinessä
pellossa tanssin
oli taivaalla punainen kuu
Niin Vivahteikas 
sä oot kuningas
sun oman maan
 
Jos etelästä tuut 
tuo ne kaupungin harmaat
niistä kauniita pilviä teen
Ne revityt reunat
on riimejä täynnä
siellä punaisia drinkkejä läikyttelen
Ehkä punaviinii ja mustikkasoppaa
ja sun pullosta salaista
juurta, jossa maistuu
koko Helsingin yö ja se
sataman viimeinen vapaa maa
Niin Vivahteikas 
sä oot kuningas
sun oman maan
 
Ehkä maalaan huomenna
taivaasta taulun tai 
Lapin neitojen joikuvan laulun
tai mun oman maan
Mä oon prinsessa Vivahteikas
 
Jos käyt pitkin
pohjoisen Kultaista tietä
tuo sulankärjellinen sinistä sadetta
Laita lasi pulloon sitä kristallimettä,
joka pohjoisen taivaan
tanssimaan saa
Tänä yönä
tanssii tää meidänkin taivas ja
aamuun tuli syysjuhannus
Niin Vivahteikas 
sä oot kuningas
sun oman maan
 
Ehkä maalaan huomenna
auringonnousun 
saatte olla sit tyytyväisii
Ette huomanneet
pilvien reunoja tänään 
kun maalasin sinne koko elämäni 
Ei vanhoja viisaiksi kehuta turhaan 
kai kaikki on itsestä kii
Vielä ehdit
ne pilvien reunatkin nähdä 
Kuun valossa
ne loistaakin kauniimmin 
Niin Vivahteikas 
sä oot kuningas 
Sun oman maan
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, onneksi kukaan ei tiedä, mitä tapahtuu.
 

Käyttäjän kaikki runot