Mestariuni

Runoilija sany

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2005
Viimeksi paikalla: 2.5.2023 7:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä Oolannin Jussilta 
pillejä ostin
sen herttaisen puljun 
kun viimein hän sulki
Pauli pyöreitä täytti ja
lahjaksi hälle minä yhden
noista Oolannin pilleistä vein
Sinä iltana keräsin 
kuusesta kerkkää ja
naapurin Liisa huus
Katso mitä lentää
Kuin tunturin valkoista
pumpulilunta
Sinä yönä
näin unta niin herkkää
Siinä mestari 
kulki kohti kuunhelmaa näin
unelmaa päin
 
Minä katselin mestarin sormii
ne pitää niin lujasti kiinni
Silti antaa niin vapaasti pyörii
Katson mestarin sormii
ja unta nään
Unta nään
 
Kerran näin unen
oikein todentuntuisen
Siin Trummeliin mun laukkas
uljas yksisarvinen
Huus Tuu avaamaan
luukut ammolleen
Huus Liekitä vaan
jos kaiken lämpös saan
 
Niin laukkas pois
suuri uljas vaaleenpunainen
Jäi Kyylariin mun lepäämään
yks hopeesäärinen
Punaiselle sukalle
jäi muisto suloinen ja
yksisarviselle
sarvenpää kultainen
 
Taas unestansa heräs tää
karvasääri sarvipää
Oon vuohineiti suttuinen
ain häpeillen mä myönnän sen
Täällä mä odottelen
talossani herraa
jonka kanssa hulluus 
ois hyvänlaatuinen
 
Kerran yhtä ihan kivaa poikaa
mä kielsin, et ei laittais kiviä
mun keltaiseen reppuun 
En haluu mitään ihan kivaa 
Haluun rakastuu 
Sen humaltavan murusen
mun mieleinpuoli viimein saa 
Kun kurjuudesta jostain haen 
sen kultaisen kuninkaan 
En enää hiekkaa huuhdokaan
Enkä dokaa
Täällä mä odottelen 
unissani Herraa
jonka kanssa hulluus 
ois hyvänlaatuinen
Kitarani kaulaan 
jää kissankieloköynnös ja 
sulkakynän kärjelle 
runon salaisuus 
Niin mestari huus 
kun kulki kohti 
kuunhelmaa näin 
Unelmaa päin
 
Minä katselin mestarin sormii
ne pitää niin lujasti kiinni
Silti antaa niin vapaasti pyörii
Katson mestarin sormii
ja unta nään
Unta nään
 
Kerran näin unen
oikein todentuntuisen
Siin Trummeliin mun 
laukkas uljas yksisarvinen
Huus Tuu avaa Maan
luukut ammolleen
Huus Liekitä vaan
jos kaiken lämpös saan
Huus Tuu avaa Maan
luukut ammolleen
Huus Liekitä vaan
jos kaiken lämpös saan
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Nyt on jo valoa ja lämpöä tullut ulkoilmaankin.
 

Käyttäjän kaikki runot