********************
yö saapunut on
nuotion tuli
hiljalleen hehkuu
kulkijan
katse siirtyy
tähteen kirkkaimpaan
yön tullen -
kaipaus yltyy
niin monet
kysymykset
yönseittiin kietoutuu,,
voi luoja auta
maailmaan eksynyttä
löytämään sydän,
~~
Sydän lämpöinen~
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämä on niin totta... osuu vain niin tarkasti omaan elämääni, että tätä jäi lukemaan antaumuksella.