****************************
En
uskonut koskaan tuntevani näin
sait jotain kaunista
minussa syttymään
sydämeni
kuoleen heräämään.
tämänkin yön sydämeni valvoo
sinua ajatellen
tähdet taivaan
sinulle
rakkauttani heijastaa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit