tunnetko,,

Runoilija yön-kyynel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteiden ruusut kauneimmin loistaa kun ne kyynelin kostutella saa,,
 

*****************

Tunnetko sielussasi,
rakkauden kaipuun,,,
liekin sammumattoman
luotko katseen,tähtiin
vai korjaatko sirpaleet,,,

toivo,
tuo uskon sydämeen
kunpikin kohdallaan elämää kiittää,,
kun löytänyt on,
oman tien,,,

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea
 

Käyttäjän kaikki runot