Tule vain~

Runoilija yön-kyynel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteiden ruusut kauneimmin loistaa kun ne kyynelin kostutella saa,,
 

**********************

Niin monen monta kertaa
tahdoit kääntää katseesi pois
ääneni kuulit jostain
muttet kutsuuni vastannut

väität
löytävän päivästä
onnen, kestävän
valot maininkien loistavan näät

jätät pimeyden, varjojen taa

luuletko
etten tiedä
kuinka itket,iltaisin
kun päivän muistot palavat
tuskineen,,

odotan varjoissa
jos luokseni
tulla tahdot
kaiken muuttaa voi
kun tulet vain

tähdet kauniit
päivää kirkkaammin
loistavat
ne kanssasi jakaa
tahtoisin

Hellästi Suudellen~

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

<3 AIvan upea tunteita ja tosi seikkoja pidän paljon <3 Hyvä itselläni välillä sama tunne <3

Samalainen tunne ku mulla , kaunis , osui ja upposi :)

Ihana
 

Käyttäjän kaikki runot