tunteeni~

Runoilija yön-kyynel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteiden ruusut kauneimmin loistaa kun ne kyynelin kostutella saa,,
 

*************

Tunteiden myrskyn voit vain aavistaa
kaipaukseni,
tuulet, tuo luoksesi kyyneleeni
myrskynlaila sataa-
kuin luontokin ymmärtäis
kaipaukseni sinuun~

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus silloin,
kaunista muisteloa ja kaipausta.

 

Käyttäjän kaikki runot