/////////////////////////
katselen peittäviin pilviin
tähtiä sieltä en nää
tuulen kuiskeet
ikävääni sinulle kuiskaa
tämä suuri rakkaus
täyttää sydämeni
näen onnen
taivaan aukenevan
kun sinua sylissäni
kantaa saan
päivää
ei yhtäkään
olla enään erillään
kaikki haaveet
meitä odottaa,,
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi