En muuta toivoa voi
kuin,
kohtalo oisi puolellain,
vaikka paljon saan
ei sammuttais se janoain
Rakkauteen
jäin kiini sun elämään
sun rakkauteen
tyhjät sivut nään
ei yksin kirjoittaa
voi kahden tarinaa
yli yön huomiseen
jos nähdä voisin
rakkauteen,,
niin ikävä
silloin,
sulaa vois
sydämestäin.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit