lähteä minun täytyy

Runoilija yön-kyynel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteiden ruusut kauneimmin loistaa kun ne kyynelin kostutella saa,,
 

O---------o-----------O

Meri raivoaa ,,
aallot tyrskyinä lyö
tuulten raivon
maa kokea saa

on aika,,
lähteä minun täytyy

Ratsuni
malttamattomana
odottaa

tuonelan portit aukaistut ovat
kellojen soiton,kuulla saan

tuonelan kuningatar
luokseni saapuu

katseen viimeisen
jättää saan,,

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot