herra hävytön tanssittaa minua pyörryksiin
salaa pyydystää pusuja naapuripöydästä
ei hän etsi sitä oikeaa
kunpa miehiä voisi ostaa
kuin kourallisen irtokarkkia
keskiyön jälkeen juoksentelen kaduilla
kuin eksynyt tuhkimo
etsimässä sitä kadonnutta
Selite:
hot like mexico
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana surullisen kepeä tunnelma runossasi.
Tavallaan hirmu hauska, mutta jättää vähän miettimäänkin.
Sivut