kultaturkki
sinulle minä supisin kaikki salaisuuteni
sinä hiljaa ymmärsit
komein prinssi mitä nähty näillä main
ja silti äänettömästi hiivit pois
jättäen jälkeesi vain pehmeitä jälkiä lumeen
niin talvi vei sinut
hankien taakse
kun et tullut kanssani enää nukkumaan
enkä ehtinyt sanoa hei
en voisi rakastaa sinua tätä enempää
Selite:
i hope you feel all right now
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi