vangitsemaan pystyn sinutkin
silmäkulmiini mustiin
viinin suttaamiin punahuuliin
kiharoihin yötaivaan kokoisiin
jos tahtoisin
sinuun tuhlata tämän yön
tiedämmehän sen
maanantaina meitä ei ollutkaan
silmäkulmiini mustiin
viinin suttaamiin punahuuliin
kiharoihin yötaivaan kokoisiin
jos tahtoisin
sinuun tuhlata tämän yön
tiedämmehän sen
maanantaina meitä ei ollutkaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
salaperäinen viettelevä atmosfääri.
Kyllä tykkäsin.
Sivut