tänä vuonna minä lupaan
uskaltaa etsiä seikkailuja joista aiemmin vain haaveilin
silloinkin kun eniten pelottaa
lupaan antaa anteeksi heille jotka eivät sitä pyytäneet
tänä vuonna
minä lupaan pitää sinusta huolta
itkeä vierelläsi kun siltä tuntuu
ja rakastaa sinua vuoden jokainen päivä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
aaww! tämä on ihana. joku voisi minullekin luvata jotain vastaavaa :3
Kaunis lupaus.
Sivut