olohuoneen lattia pehmenee allani
makaan kevyenä kuin vastarakastunut
ajatukset pyörteilevät korkealle katon rajaan
tämä onni ei mahdu huoneeseen
kunhan vain otat minusta kiinni
karkaan kanssasi kultaisille rannoille
sanotaan ne sanat kahdestaan
lupaan olla kaunis valkoisissa
ja kyllä, tahdon
jäädä luoksesi niin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Onni on huone ihmisen pesä. Hyvin kuvaat rakkauden laajenemista. Rakkauden valossa huonekin näyttää erilaiselta, se hohtaa
Vei kevyisiin muistoihin, ensihetkien pyörteisiin. Kaunis runo!
Sivut