varjot peittelevät kaikki naarmut
on helppo tarrautua pimeään
kun se silittelee pois kaikki säröt
auringon uskalias säde
tavoittelee sängyn reunaa
jos johonkin haluan herätä niin
sinun ääneesi
Selite:
voisin nukkua aina
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Nonnii löysinpäs uniaiheisen tekstin..Tää on paljo hempeempi ku minun unitekele :D kiva teksti:) voisitko arvostella jtn mun tekstiä,kiitos:)
Aih! Tämä on ihana runo :)
Toinen säkeistö on erityisen kaunis. :))
oih, ihana, kaunis runo :>
Sivut