kietouduit sydämenlyöntini
kiihtyvään sykkeeseen
puhalsit olkapäiltäni huomisen varjot
jotka olisivat peittäneet hymyni
jään väärällä bussipysäkillä
selvittämään sokkeloisia teitä
lupaan joka ilta käydä ovellasi
mutten tahdo olla täynnä sitä
punastelevaa ihastusta
kun ensimmäisen kerran
puiston penkkiin piirtää sydämiä
(muistatko vielä miltä se tuntuu)
vaan tahdon sellaisen rakkauden
kuin rakkauslauluissa lauletaan
tahdon olla se viimeinen
Selite:
you looked at me so gently i had to cry
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
absolutely, mikään muu ei riitä kuin se viimeinen. tykkäsin runosi tyylistä paljon.
Oi, tosi kaunista =))
Kaunis runo :)
oi. puistonpenkkeihin piirtäminen kuuluu niin asiaan.
Sivut