viimeinen

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 30.9.2024 12:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kietouduit sydämenlyöntini
kiihtyvään sykkeeseen
puhalsit olkapäiltäni huomisen varjot
jotka olisivat peittäneet hymyni

jään väärällä bussipysäkillä
selvittämään sokkeloisia teitä
lupaan joka ilta käydä ovellasi

mutten tahdo olla täynnä sitä
punastelevaa ihastusta
kun ensimmäisen kerran
puiston penkkiin piirtää sydämiä

(muistatko vielä miltä se tuntuu)

vaan tahdon sellaisen rakkauden
kuin rakkauslauluissa lauletaan

tahdon olla se viimeinen

Selite: 
you looked at me so gently i had to cry
Kategoria: 
 

Kommentit

absolutely, mikään muu ei riitä kuin se viimeinen. tykkäsin runosi tyylistä paljon.

Oi, tosi kaunista =))

Kaunis runo :)

oi. puistonpenkkeihin piirtäminen kuuluu niin asiaan.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut