tule mun kanssa katsomaan
miten ilta kääntyy taas yöksi
älä koskaan päästä mua irti putoamaan
minulla ei ole tätä tarinaa ilman sinua
täällä korkealla näkyy meidän koko maailma
eikä se ole läheskään tarpeeksi
mutta se on meidän juuri tänään
tyttö se on sinulle
Selite:
minulla on kaveri, se paraskaveri on.<br />
<br />
<em>there are many things that i would like to say to you but i don't know how. </em>
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi