korkealla

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 30.9.2024 12:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tule mun kanssa katsomaan
miten ilta kääntyy taas yöksi
älä koskaan päästä mua irti putoamaan

minulla ei ole tätä tarinaa ilman sinua

täällä korkealla näkyy meidän koko maailma
eikä se ole läheskään tarpeeksi
mutta se on meidän juuri tänään

tyttö se on sinulle

Selite: 
minulla on kaveri, se paraskaveri on.<br /> <br /> <em>there are many things that i would like to say to you but i don't know how. </em>
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut