sokerihumalaan

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 30.9.2024 12:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

herra hävytön tanssittaa minua pyörryksiin
salaa pyydystää pusuja naapuripöydästä
ei hän etsi sitä oikeaa

kunpa miehiä voisi ostaa
kuin kourallisen irtokarkkia

keskiyön jälkeen juoksentelen kaduilla
kuin eksynyt tuhkimo
etsimässä sitä kadonnutta

Selite: 
hot like mexico
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana surullisen kepeä tunnelma runossasi.
Tavallaan hirmu hauska, mutta jättää vähän miettimäänkin.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut